Thursday, October 9, 2008

Teringat..


Email di atas merupakan Surat Perletakan Jawatan saya yang ditolak DSAI. Malah
ditawarkan bantuan melanjutkan pelajaran sambil bekerja dengan beliau. Sila klik
pada gambar untuk membacanya.



Bermula sebagai sukarelawan dipejabat DSAI pada awal March, selepas pilihanraya, pada hujung April, saya terus dinaikan pangkat sebagai Pembantu Sulit/Peribadi oleh DSAI sendiri. Pada masa yang sama Rahimi (yang juga seorang Drop Out) yang sebelum ini Pembantu Khas dinaikkan pangkat sebagai Setiausaha Sulit baru mengantikan saudara Nik Nazmi yang menang dalam pilihanraya lepas.

Mengapa Anwar ambil pekerja yang kurang berkelayakan?

Bersambung kemudian….

17 comments:

01 said...

Bagus gak di citerkan sikit sebanyak aper2 yg kamu buat Sepol masa kerja ngan Anwar.
Budak2 PKR nie dah nak mati akal skrg nie, sebab dah takder citer baru nak diputar belitkan. Taksub sangat pada anwar...kesian dorang!

Miss-peninG said...

sesapa pon bleh buat emel cam tu.. hanya type...
BODOH!~

Sedingin Salju said...

Baguslah. Tapi, janganlah cerita tergantung encik. Dan, surat tu saya tak boleh baca sebab pembaca skrin tak boleh baca. Teruskan bercerita semoga kebenaran akan datang jua.

Mat Yie said...

salam saiful..
Bongkarkan lagi cerita Anwar..
Bukak mata budak-budak sekarang yg berjuang ntah ape2..
jgn peduliksn org yg tak tahu dan tak pernah nak tahu ttg cerita sebenar..
asalakan kamu ikhlas kerana Allah..
Semoga Allah bersama kamu..

-Aril-

GAP KEMBALI said...

teruskan saiful.

pihak kami menyokong anda hingga kebenaran timbul.

anwar munafik, bersumpah dia takut. berani kerana benar nuar !

LeeZ said...

01 ni bodoh ke??? sejak bila pulak budak2 PKR yang suka putar belitkan cerita??? UMNO/BN jer yang suka buat benda bengong macam tu...

bengap tul...

asfax said...

ALLAH ada, apa risau. Siapa salah nanti terima la bala.

BLOG MD SABRI BIN IBRAHIM Al KELANTANI said...

Saya berdoa supaya Allah swt menunjukkan siapa yang benar, sama ada awak atau DSAI, sebelum awak dan DSAI mati.

Kerana antara anda berdua ada satu orang yang tidak benar.

AMIN.

abe MIE 'TERJAH' said...

http://pkrpasdap.blogspot.com

anwar mahu pembodek jadi pak pandir pun dia nak lantik jadi orang kuat dia.

nsilver said...

haha, memang "meyakinkan" sgt email nih..kalau nk tunjukkan email ni benar, asal ko cover time/date kt bahagian bawah sebelah kanan kt kmputer ko tu?taknak kantoi ker

JAMILKUCING said...

Mengaku melayu,mengaku islam sebenarnya kau ni apa. yahudi ke. bertaubatlah sebelum allah subhanahuwataala menunjukan sedikit kuasanya. kamu tak tahu akibatnya dan kesiksaanya.

Cherylz Nur Izatty said...

serious la mangkok betol. bdk darjah 1 pon blh buat mcm tu. just type je! Sengal!

AloQStaQ said...

Saiful,

tabahkan hati menempuh segala dugaan. Kami (orang-orang yang sedar) sentiasa menyokong anda, Allah pasti akan membantu anda, InsyaAllah! ... seandainya ada kebenaran, pasti akan terserlah.

Jangan Takut dan Jangan Gentar. Allah ada bersama kita. - Aminnn!


AloQStaQ

me said...

Setakat email ajer..?
Bawak ke mahkamah leh valid ker ?
Hehe... zaman skrg , zaman digital , semua dah x boleh percaya , sumpah2 pun aku dah x percaya .. mcm cerita kartun la plak.. apa la nak jadi org zaman skrg... semua nie dunia aja.. akhirat kang tau la...

Ismail Aman said...

Miss-peninG,

Nape sdri emosi sangat?? Sebagai seorang muslim kita hendaklah sentiasa tenang...bertawakkal...bukannya memaki hamun sesama insan

Ismail Aman said...

Berani kerana Benar!!!! Allah akan menunjukkan jalan..... sy prcaya anda berada di jln yg betul...

otaimalaya said...

ape kes..ko senyap je skrg??..
kenapa tak muncul kat tv lagi??..